Logo Dorpsbelangen DriezumDriezum.info

Nieuws uit Driezum

Bazaar Gereformeerde kerk

vrijdag 2 april 2010, 20:15
Laatst bijgewerkt: maandag 3 mei 2010, 23:29

ger.kerk70.png

Plaats: Geref. kerk Driezum/Wâlterswâld.
Datum: 17 april 2010.
Aanvang 09.30 uur

Op D.v. zaterdag 17 april staat in de lokalen achter de Geref. kerk aan de Foarwei om half 10 de koffie klaar, met een lekker stuk cake, koek of gebak er bij. We hopen dat het weer een gezellig gebeuren wordt, hoe meer zielen hoe meer vreugd, dus iedereen is welkom!

We hopen dat rond 15.00 uur alles is verkocht en alle prijzen zijn verdeeld. Er is weer voor elk wat wils. Gokkers die hun geluk willen beproeven met het rad van avontuur, mensen die hun sjoel- capaciteiten willen meten en voor jong en oud is er de grabbelmand, zodat iedereen aan z'n trekken kan komen.

Als iedereen komt en zijn portemonnee niet vergeet, dan weten we zeker dat het een echt ouderwets gezellige bazaar wordt waaraan een ieder goede herinneringen zal overhouden.

We willen graag een groot assortiment aan prijzen bieden en een ruim aanbod aan artikelen die we ter verkoop willen aanbieden. Daarom roepen we iedereen op om ons zoveel mogelijk van gratis boeken, cd’s, klein meubilair, textiel, luxe gebruiksgoederen, electronica, antiek, zelfgemaakte artikelen, gereedschap, enz. enz. te voorzien. Het spreekt voor zich dat we alleen goed verkoopbare artikelen nodig hebben, het moet geen “rommel”markt worden.

Mocht u een leuke prijs beschikbaar willen stellen (b.v. voor een verloting) dan zou dat geweldig zijn.

Ook kunnen we boodschappen heel goed gebruiken om daarmee pakketten samen te stellen die we vervolgens voor een leuk bedrag gaan aanbieden. Wij willen daarom graag van ieder gemeentelid een of meer boodschapartikel(en) ontvangen, bijv. levensmiddelen zoals koffie, thee, frisdrank koeken ed. Let wel op de houdbaarheidsdatum!

Ook roepen we u op om ook lege statiegeldflessen te sparen en op de inleverdatum bij ons te bezorgen (mag ook op de dag van de bazaar).

Heeft u spullen die de moeite waard zijn en kunt u ze niet bezorgen? Neem dan contact op met één van de bazaarcommissieleden:

Wieger Jacobs, Dokkumerloane 4a, Wâlterswâld, tel. 0511-423308
Kees Boersma, Foarwei 17, Wâlterswâld, tel. 0511-422021
Bauke Zuidema, Foarwei 26, Driezum, tel. 0511-424192
Klazina Meindertsma, Kolkensloane 8, Driezum, tel. 0511-425054
Loekie Fokkens, Foarwei 79, Wâlterswâld, tel. 0511-423035

We hopen dat we op 17 april ook op uw komst mogen rekenen! Neem gerust uw familie, vrienden en kennissen mee, het is immers ook een sociaal gebeuren! Met een vriendelijke groet van de bazaarcommissie.