Logo Dorpsbelangen DriezumDriezum.info

Nieuws uit Driezum

Grote opkomst bij informatieavond recreatiepark Driezum

maandag 15 november 2010, 19:06
Laatst bijgewerkt: vrijdag 19 november 2010, 12:12

In september 2010 maakte het college van burgemeester en wethouders de locatie bekend voor een recreatiepark nabij Driezum. Op 4 november werd daarom een informatieavond georganiseerd voor de inwoners van Driezum.

Alle inwoners werden persoonlijk uitgenodigd door een flyer, die huis-aan-huis verspreid werd door dorpsbelang Driezum. Dat het recreatiepark leeft in Driezum was duidelijk, de zaal was gevuld met 120 mensen.

Wethouder Siepie Hylkema heette de aanwezigen welkom en verteld waarom er gekozen is voor Driezum als locatie voor het recreatiepark. Ook ging ze op de specifieke eigenschappen van Driezum en hoe daar rekening mee gehouden wordt in de planvorming.

park480 Na het verhaal van wethouder Hylkema, legde de ontwikkelaar samen met de landschapsarchitect uit wat de plannen zijn. Ook gingen ze in op de vraag hoe inwoners daar aan mee kunnen werken en waarom ze Driezum zo’n unieke locatie vinden om een dergelijk plan te kunnen realiseren. De reacties waren na afloop van de presentatie positief.